(video) Dengan Bersahaja Seorang Masuk Ke kedai dan Mer0mp@k Pelanggan Di kaunter.

(video) Dengan Bersahaja Seorang Masuk Ke kedai dan Mer0mp@k Pelanggan Di kaunter.

J3nay@h samun sudah seringkali terjadi di merat tempat. Seperti rakaman sebuah video menunjukkan seorang lelaki yang didapati merompak seorang wanita di sebuah kedai serbaneka baru-baru ini. Kejadian tersebut dilaporkan berlaku di Kampung Rinching Hilir, Bangi apabila mangsa ketika itu sedang berada di kaunter.

Suspek yang memakai topi keledar dilihat memasuki kedai dan seperti mahu membeli sesuatu. Namun, suspek kemudian hilang daripada kamera.

Suspek itu kemudiannya datang semula ke kaunter dan secara tiba-tiba menghampiri mangsa lalu memegang dan cuba mengambil objek pada mangsa.

Mangsa dilihat bergelut seketika dengan suspek hingga akhirnya suspek berjaya mengambil barang milik mangsa. Selepas itu, suspek melarikan diri menaiki motosikalnya yang dikenalpasti jenis Yamaha LC135 hitam dengan rim warna kuning.

Rakaman CCTV turut berjaya merakamkan nombor pendaftaran motosikal suspek iaitu, BPU 2735. Menurut laporan, mangsa yang berusia 22 tahun kehilangan gelang tangannya.

Jika ada sesiapa yang mempunyai maklumat lanjut mengenai suspek, diminta untuk segera menghubungi ASP Mohd Radzee Jamudi di talian 019-6655811.

Ekoran kejadian sebegini, kita dinasihati agar sentiasa berwaspada di mana-mana sahaja kita berada.

Tonton video di SINI

sumber: erabaru

ARTIKEL PILIHAN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*